Over ons

020Finance is het administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf: een no nonsens kantoor voor de ondernemer. Maar ook de particulier is welkom. Wij kijken verder dan alleen de cijfers. De ondernemende mens staat centraal.

Met de groei van het kantoor in de afgelopen jaren staan onze mensen nog altijd achter deze principes. De speerpunten van onze organisatie zijn:

* Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
* Deskundigheid en professionaliteit
* Betrouwbaarheid en integriteit
* Maatschappelijk betrokken
* Betaalbaar

Persoonlijke aandacht voor en betrokkenheid bij u als ondernemer en uw bedrijf is waar wij goed in zijn. U kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Het resultaat is dat wij samen bouwen aan het succes van u als ondernemer en uw onderneming.

Door permanente scholing en contacten middels een netwerk van specialisten zijn wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen op ons vakgebied. Uitwisseling van kennis en ervaring met collega kantoren in de omgeving maakt het voor ons mogelijk om flexibel te zijn. Wij maken gebruik van moderne hardware en software. Hiermee kunnen wij maximale efficiency waarborgen.

020Finance staat voor open, eerlijke en transparante dienstverlening. Als ondernemer en particulier mag u erop vertrouwen dat uw financiƫle zaken bij ons in goede handen zijn. Wij weten als geen ander dat wij vertrouwelijke informatie hebben over u en uw onderneming. Integriteit is dan vanzelfsprekend; u kunt daar op rekenen!

Verantwoord ondernemen betekent ook maatschappelijk betrokken zijn. Ons kantoor zet zich daarom in voor onder meer lokale verenigingen middels sponsoring. Daarnaast bieden wij ook enkele landelijk opererende instanties en verenigingen belangeloos ondersteuning.