Diensten

Administratieve dienstverlening

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.

Als ondernemer wilt u zich bezig houden met waar u goed in bent: ondernemen! Wij hebben mensen die voor u “in de cijfers duiken”. Onze mensen vertalen de cijfers van uw onderneming in een heldere analyse. Op deze wijze maken wij samen met u de sterke en zwakke plekken in uw financiële bedrijfsvoering zichtbaar. Met uw kennis van het bedrijf en onze expertise op het gebied van administratie en financiën gaan we na hoe u de zwakke plekken kunt omzetten in sterke punten en hoe u de sterke kanten van uw bedrijfsvoering nog verder kunt uitbouwen. Het resultaat is dat wij op die manier meewerken om uw bedrijf nog meer succesvol te maken.

Zet u de eerste stap om er samen een succes van te maken?

Maar ook als uw bedrijf in zwaar is komen te verkeren, zijn wij er voor u. Vanuit de kennis van uw bedrijf en de cijfers gaan wij samen met u op zoek naar de mogelijkheden en kansen om uw bedrijf sterk en slagvaardig te maken.

Bij ons staat u er niet alleen voor. Neemt u onze handreiking aan?

Startende ondernemer

Ook de startende ondernemer is bij ons welkom. Bij de start van een eigen bedrijf komt heel wat kijken. Vol enthousiasme bent u bezig uw droom te verwezenlijken. Er komt van alles op u af. Met de juiste begeleiding van een enthousiast team naast u maken wij er samen met u een succes van!

Een goede start is het halve werk: met ons maakt u er een compleet werk van!

Belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er voor u om dat waar te maken. Wij kennen de regels en de valkuilen in belastingland. Daarbij beperken wij ons niet alleen tot de korte termijn. Ook besparing op de lange termijn krijgt bij ons de nodige aandacht. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij geven u daarnaast een helder en goed advies om het maximale rendement te behalen. Ons motto is: “LEUKER KUNNEN ZIJ HET NIET MAKEN……WIJ WEL!”.

Wij kunnen u onder meer van dienst zijn bij de aangifte:

* inkomstenbelasting
* omzetbelasting
* vennootschapsbelasting
* loonbelasting
* dividendbelasting
* erf- en schenkbelasting

Belastingadvies

Omdat de wetgeving op het gebied van belastingen steeds weer verandert is advisering bij ons een dynamisch proces. Advieswerk is ook altijd maatwerk; niet de belastingregels zijn bepalend, maar uw persoonlijke situatie is daarbij uitgangspunt en dus vertrekpunt. Zo nodig zullen wij daar ook andere deskundigen bij betrekken. Het gaat tenslotte niet alleen om de fiscale aspecten. Ook juridische en erfrechtelijke kanten kunnen een rol spelen bij een persoonlijk advies op maat.

Als ondernemer vraagt u zich misschien of: is de eenmanszaak nog wel de juiste rechtsvorm voor mijn onderneming? Wanneer moet ik een BV oprichten? Ik wil samenwerken met een compagnon; in welke vorm doe ik dat? Een auto van de zaak of de auto in privé?

Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen die wij van ondernemers krijgen. Ook in deze zaken denken wij met u mee.

Bezwaar- of beroepsprocedure

Bent u het niet eens met een beslissing van de belastingdienst of met een opgelegde aanslag? Heeft u een bezwaar ingediend en is de uitkomst volgens u niet juist? Ervaart u het als een ongelijke strijd? Onze mensen staan graag met u aan de frontlinie. Bel ons op 06 587 926 28 of mail naar info@020finance.nl.